Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Methods for the Determination of Vitamins in Food

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Methods for the Determination of Vitamins in Food D. Brubacher
Libristo kód: 02185596
Nakladatelství Springer, října 2011
In the course of the project COST 91 , on the Effects of Thermal Processing and Distribution on the... Celý popis
? points 147 b
1 472
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 10-14 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Young Lucretia and Other Stories Mary Eleanor Wilkins Freeman / Brožovaná
common.buy 596
Aus der Kölner Bucht Jürgen Becker / Brožovaná
common.buy 325
Mustererkennung Horst Bunke / Brožovaná
common.buy 1 603
Italian Conception of International Law Angelo Piero Sereni / Pevná
common.buy 1 288
Vornamen unsortiert Christian Orschmann / Brožovaná
common.buy 411
Molecular Basis of Nutrition and Aging Marco Malavolta / Pevná
common.buy 3 807
Oriental Pearl of Great Price Millie Leng Ngoh Rook / Pevná
common.buy 896
Beautiful Beginnings Hugh Potts / Brožovaná
common.buy 289
Pets Roger Priddy / Leporelo
common.buy 204

In the course of the project COST 91 , on the Effects of Thermal Processing and Distribution on the Quality and Nutritive Value of Food, it became clear that approved methods were needed for vitamin determination in food. An expert group on vitamins met in March 1981 to set the requirements which these methods must meet. On the basis of these requirements, methods were selected for vitamin A, ~-carotene, vitamin B1 (thiamine), vitamin C and vitamin E. Unfortunately, for vitamins B2 (riboflavin), B6 and D only tentative methods could be chosen, since the methods available only partially fulfilled the require ments set by the expert group. For niacin and folic acid some references only could be given because none of the existing methods satisfied these requirements, and for vitamin B , vitamin K, pantothenic acid and 12 biotin it was not considered possible to give even references. All methods were carefully described in detail so that every laboratory worker could use them without being an expert in vitamin assay. In October 1983 an enlarged expert group on vitamins approved the compilation of methods and approached a publishing house with a view to publication. The editors wish to thank Dr Peter Zeuthen, the leader of the project COST 91, for his interest in their work, and Mr G.

Informace o knize

Plný název Methods for the Determination of Vitamins in Food
Autor D. Brubacher
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2011
Počet stran 166
EAN 9789401086912
ISBN 9401086915
Libristo kód 02185596
Nakladatelství Springer
Váha 271
Rozměry 152 x 229 x 11
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet