Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Mechanism and Theory in Food Chemistry

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Mechanism and Theory in Food Chemistry Dominic W.S. Wong
Libristo kód: 01387521
Nakladatelství Springer, Berlin
"The concept of systems embodies the notion of a collection of elements connected together to form a... Celý popis
? points 446 b
4 463
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 10-14 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Matematika 9 Josef Molnár / Brožovaná
common.buy 145
Připravujeme
Happy Street 2: Activity Book and MultiROM Pack Lorena Roberts / Brožovaná
common.buy 380
More! Level 4 DVD (PAL/NTSC) Herbert Puchta / Digital DVD
common.buy 1 086
Flash Fiction (Paper) James Thomas / Brožovaná
common.buy 325
Erzahlungen Von Der Eroberung Spaniens Washington Irving / Brožovaná
common.buy 596
Diggers / Leporelo
common.buy 204
Kultur und Freizeit Erich Bader / Brožovaná
common.buy 627
Flaggen im deutschen Kaiserreich J�rg M. Karaschewski / Brožovaná
common.buy 512
Boeing-Verkehrsflugzeuge seit 1919 Jochen K. Beek / Brožovaná
common.buy 308

"The concept of systems embodies the notion of a collection of elements connected together to form a whole. Systems thinking uses these notions to help understand the world. Central to this approach are the ideas of emergence and hierarchy, and communication and control. Systems practice employs systems ideas to design and manage complex processes and artefacts for the benefit of individuals, organisations, and society. Systems Theory and Practice in the Knowledge Age comprises a collection of papers written prior to the UKSS conference, that have been contributed by systems thinkers from around the world, with the aim of encouraging debate and promoting development of pertinent issues in systems theory and practice. In current times where the focus has moved from 'information' to 'knowledge' and where 'knowledge management', 'knowledge assets' and so on have become part of everyday speak, it seemed fitting to publish a book with the title of Systems Theory and Practice in the Knowledge Age. "

Informace o knize

Plný název Mechanism and Theory in Food Chemistry
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Počet stran 428
EAN 9780442207533
ISBN 0442207530
Libristo kód 01387521
Nakladatelství Springer, Berlin
Váha 807
Rozměry 166 x 241 x 32
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet