Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Meat Smoking And Smokehouse Design

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Meat Smoking And Smokehouse Design Stanley Marianski
Libristo kód: 04183609
Nakladatelství Bookmagic, srpna 2009
This complete reference on curing, smoking, and cooking meats delivers the technical know-how behind... Celý popis
? points 43 b
425 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 9-12 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Charcuterie Michael Ruhlman / Pevná
common.buy 874
Home Production of Quality Meats and Sausages Stanley Marianski / Brožovaná
common.buy 664
Kacířův učeň Ellis Petersová / Pevná
common.buy 264
Sauna: The Power of Deep Heat Maija Astikainen / Pevná
common.buy 574
Homemade Sausage James Peisker / Brožovaná
common.buy 507
Super Lovers 05 Abe Miyuki / Brožovaná
common.buy 192
En la frontera JUAN JOSE TAMAYO / Brožovaná
common.buy 675
Home Production of Vodkas, Infusions & Liqueurs Stanley Marianski / Brožovaná
common.buy 521

This complete reference on curing, smoking, and cooking meats delivers the technical know-how behind preparing meats and sausages, explaining differences between grilling, barbecuing, and smoking. The sections on smokehouse design include more than 250 construction diagrams and photos.

Informace o knize

Plný název Meat Smoking And Smokehouse Design
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2009
Počet stran 340
EAN 9780982426708
ISBN 0982426704
Libristo kód 04183609
Nakladatelství Bookmagic
Váha 524
Rozměry 153 x 228 x 18
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet