Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Manufacturing Yogurt and Fermented Milks 2e

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Manufacturing Yogurt and Fermented Milks 2e Ramesh C. Chandan
Libristo kód: 01401995
Nakladatelství John Wiley and Sons Ltd, února 2013
Melding the hands-on experience of producing yogurt and fermented milks over four decades with the l... Celý popis
? points 616 b
6 156 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 11-15 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Bungo Stray Dogs, Vol. 4 Kafka Asagiri / Brožovaná
common.buy 287
How to Make Frozen Yogurt Nicole Weston / Brožovaná
common.buy 247
Study Guide to accompany Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft 3rd Edition The Culinary Institute of America (CIA) / Brožovaná
common.buy 1 103
Sensory Evaluation of Dairy Products Stephanie Clark / Pevná
common.buy 3 091
Chemistry of Food, Second Edition Jan Velisek / Brožovaná
common.buy 3 275
Technology of Cheesemaking 2e Barry A. Law / Pevná
common.buy 7 186
Chemistry and Technology of Yoghurt Fermentation Ettore Baglio / Brožovaná
common.buy 1 540
Monetary Policy Peter Bofinger / Pevná
common.buy 8 003
Sacred Legacies Denise Linn / Brožovaná
common.buy 464
Dairy Ingredients for Food Processing Ramesh C. Chandan / Pevná
common.buy 7 841

Melding the hands-on experience of producing yogurt and fermented milks over four decades with the latest in scientific research in the dairy industry, editor Chandan and his associate editors have assembled experts worldwide to writeManufacturing Yogurt and Fermented Milks, 2nd Edition. This one-of-a-kind resource gives a complete description of the manufacturing stages of yogurt and fermented milks from the receipt of raw materials to the packaging of the products.§Information is conveniently grouped under four categories:§Basic background--History and consumption trends, milk composition characteristics, dairy processing principles, regulatory requirements, laboratory analysis, starter cultures, packaging, and more§Yogurt manufacture--Fruit preparations and flavoring materials, ingredients, processing principles, manufacture of various yogurt types, plant cleaning and sanitizing, quality assurance, and sensory analysis§Manufacture of fermented milks--Procedure, packaging and other details for more than ten different types of products§Health benefits--Functional foods, probiotics, disease prevention, and the health attributes of yogurt and fermented milks§All manufacturing processes are supported by sound scientific, technological, and engineering principles.

Informace o knize

Plný název Manufacturing Yogurt and Fermented Milks 2e
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2013
Počet stran 496
EAN 9781119967088
ISBN 1119967082
Libristo kód 01401995
Nakladatelství John Wiley and Sons Ltd
Váha 1092
Rozměry 244 x 179 x 28
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet