Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Lactose-Derived Prebiotics Andrés Illanes
Libristo kód: 02957461
Nakladatelství Elsevier Science Publishing Co Inc, července 2016
Lactose-Derived Prebiotics: A Process Perspective is the first scientific reference to provide a com... Celý popis
? points 638 b
6 381 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 9-12 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
De mayor quiero ser# feliz. Cuaderno de actividades ANNA MORATO GARCIA / Brožovaná
common.buy 348
TOP
E-Myth Enterprise Michael E. Gerber / Brožovaná
common.buy 275
TOP
Horton Hatches the Egg Dr. Seuss / Brožovaná
common.buy 183
One Day in September Simon Reeve / Brožovaná
common.buy 283
Bonefire Tarot Gabi Angus-West / Brožovaná
common.buy 747
Čísla Thomas Isabel / Pevná
common.buy 378
Notorious Nineteen Janet Evanovich / Brožovaná
common.buy 258
Irsko neuvedený autor / Mapa
common.buy 144
Inspiration 1 Builder Philip Prowse / Brožovaná
common.buy 845
Pro Tableau Seema Acharya / Brožovaná
common.buy 1 717
Linguistic Databases John Nerbonne / Pevná
common.buy 1 912
Sindrome Cerebellare Cognitivo Affettiva Cinquepalmi Giuseppina / Brožovaná
common.buy 690
Lebensverlangernde Massnahmen im Wachkoma Benjamin Schmidt / Brožovaná
common.buy 392

Lactose-Derived Prebiotics: A Process Perspective is the first scientific reference to provide a comprehensive technological overview of the processes to derive oligosaccharides from dairy for use in functional foods. With their combined 90+ years in industry and research, the authors present the functional properties of prebiotics derived from lactose and the production technology required to make them. The book is focused on process engineering, includes an overview of green chemistry processes involving enzyme biocatalysis, and provides detailed coverage of the use of whey lactose as raw material for producing oligosaccharides. The book’s focus on processes and products allows the reader to understand the constraints and impacts of technology on lactose-derived prebiotics. Presents the challenges of and opportunities for deriving oligosaccharides from lactose Details the technologies and methods required to produce lactose-derived prebiotics, including a comparison between chemical and enzymatic synthesis Discusses the potential use of whey as a raw material for the synthesis of non-digestible lactose-derived oligosaccharides Provides a process engineer perspective and includes valuable information about kinetics and reactor design for the enzymatic synthesis of lactose-derived oligosaccharides

Informace o knize

Plný název Lactose-Derived Prebiotics
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2016
Počet stran 312
EAN 9780128027240
ISBN 012802724X
Libristo kód 02957461
Váha 660
Rozměry 216 x 276 x 22
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet