Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Lactoperoxidase and keeping quality and culture activity in camel milk

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Lactoperoxidase and keeping quality and culture activity in camel milk John Wangoh
Libristo kód: 15476046
Nakladatelství LAP Lambert Academic Publishing, listopadu 2015
This study was conducted to:- Determine the duration of antibacterial effect in raw camel milk store... Celý popis
? points 119 b
1 189 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 9-11 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Bildungsperspektiven der Sozialen Arbeit Ines Schrötter / Brožovaná
common.buy 913
Illustrated Practical Guide to Wildlife Gardening Christine Lavelle / Brožovaná
common.buy 402
New Hymn and Tune Book Philip Phillips / Brožovaná
common.buy 685
Plus fort que la police Rémi Stéfani / Brožovaná
common.buy 299
Chaldean Account of Genesis George Smith / Brožovaná
common.buy 971
Připravujeme
Tell Sid to Watch it! Keith Sharp / Brožovaná
common.buy 113

This study was conducted to:- Determine the duration of antibacterial effect in raw camel milk stored at different temperatures after activation of its LP system Monitor effect on keeping quality raw camel milk after increasing concentrations of sodium thiocyanate and hydrogen peroxide within physiological limits. Determine the effect of the LP-system on keeping quality in pasteurized camel milk Determine the effect of the LP-system on starter culture activity in camel heat treated and raw camel milk. The concentration of thiocyanate in camel milk was adequate and no addition was therefore necessary to activate the LP-system. Activating the LP-system extended the storage period of raw camel milk, the period varied with storage temperature. Increasing the NaSCN:H2O2 ratio increased the shelf life of raw camel milk. LP-system activation resulted in a significant slowdown in acid development in raw camel milk activated and inoculated immediately Activation of LP-system in camel milk heat-treated prior to inoculation showed that heat treatment reduced starter inhibition by the LP-system for the mesophilic and thermophilic starter cultures.

Informace o knize

Plný název Lactoperoxidase and keeping quality and culture activity in camel milk
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2016
Počet stran 116
EAN 9783659979057
Libristo kód 15476046
Váha 191
Rozměry 150 x 220 x 7
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet