Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

La cucina vicentina. Storia e ricette

Jazyk ItalštinaItalština
Kniha Pevná
Kniha La cucina vicentina. Storia e ricette Giovanni Capnist
Libristo kód: 15742944
Nakladatelství Tarka, června 2016
"Quando si pensa alla cucina vicentina in Italia e nel mondo, sorge spontanea l'associazione con il... Celý popis
? points 39 b
388 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 4-6 dnů

30 dní na vrácení zboží

"Quando si pensa alla cucina vicentina in Italia e nel mondo, sorge spontanea l'associazione con il 'baccalŕ' (stoccafisso nelle altre regioni ). Un piatto gustoso, dal sapore inconfondibile, che ha fatto "storia". Ma la nostra tradizione culinaria non č, ovviamente, solo questo: sono poche anzi le province italiane che possono vantare una cosě grande varietŕ di prodotti tipici e specialitŕ. Pensiamo, solo per citare alcune di queste prelibatezze, alla sopressa piuttosto che al prosciutto, ai formaggi e al burro dell'altopiano di Asiago, alla polenta, ai piselli di Lumignano, alle ciliegie di Marostica, alle erbe spontanee, all'olio di Nanto, al tartufo, al vino." (Giovanni Capnist)

Informace o knize

Plný název La cucina vicentina. Storia e ricette
Jazyk Italština
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2016
Počet stran 128
EAN 9788899898021
ISBN 8899898022
Libristo kód 15742944
Nakladatelství Tarka
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet