Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

L'arte culinaria. Manuale di gastronomia classica. Testo latino a fronte

Jazyk ItalštinaItalština
Kniha Brožovaná
Kniha L'arte culinaria. Manuale di gastronomia classica. Testo latino a fronte Marco Apicio
Libristo kód: 13431053
Nakladatelství Bompiani, ledna 2003
Marco Gavio, soprannominato Apicio, č passato alla storia come il piů grande esperto di gastronomia... Celý popis
? points 35 b
348 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 4-6 dnů

30 dní na vrácení zboží

Marco Gavio, soprannominato Apicio, č passato alla storia come il piů grande esperto di gastronomia dell'antichitŕ. Alle raffinatezze culinarie egli dedicň la sua vita e anche il suo patrimonio, peraltro ingentissimo, fino a quando, secondo la testimonianza di Seneca, si ridusse in povertŕ e si suicidň. L'opera a lui attribuita, "De re coquinaria", rivela l'evoluzione dei gusti alimentari e insieme lo stile di vita della classe dominante romana fino alle soglie della caduta dell'Impero. Il testo, accompagnato da note sulle singole ricette e sugli ingredienti citati, č preceduto da un'introduzione che illustra le curiose abitudini culinarie degli antichi inquadrandole nel contesto storico e linguistico delle diverse epoche considerate.

Informace o knize

Plný název L'arte culinaria. Manuale di gastronomia classica. Testo latino a fronte
Jazyk Italština
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2003
Počet stran 337
EAN 9788845253669
ISBN 884525366X
Libristo kód 13431053
Nakladatelství Bompiani
Váha 266
Rozměry 126 x 190 x 27
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet