Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Jikifu - A Japanese Aesthetics of Taste

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Jikifu - A Japanese Aesthetics of Taste Yoshiaki Nishino
Libristo kód: 10930025
Nakladatelství University of Tokyo Press, září 2017
? points 219 b Připravujeme Připravujeme
2 190 včetně DPH
Očekávaný dotisk Termín neznámý Termín neznámý

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Pevná
common.buy 1 047
TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Pevná
common.buy 1 209
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Pevná
common.buy 882
TOP
Eleven Madison Park: The Next Chapter Daniel Humm / Pevná
common.buy 1 462
TOP
Mastering Pizza Marc Vetri / Pevná
common.buy 617
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Pevná
common.buy 1 111
TOP
Fruits and Nuts FERRANDI Paris / Pevná
common.buy 631
Chocolate Ferrandi Paris / Pevná
common.buy 680
Mastering Bread Marc Vetri / Pevná
common.buy 684
Silver Spoon Classic Phaidon / Pevná
common.buy 1 220
Modern French Pastry Cheryl Wakerhauser / Pevná
common.buy 542
The Art of French Pastry Jacquy Pfeiffer / Pevná
common.buy 950
Missoni Family Cookbook Francesco Maccapani Missoni / Pevná
common.buy 1 792
Připravujeme
Pasta Antonio Carluccio / Pevná
common.buy 436

Informace o knize

Plný název Jikifu - A Japanese Aesthetics of Taste
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2017
Počet stran 160
EAN 9784130802192
ISBN 9784130802192
Libristo kód 10930025
Nakladatelství University of Tokyo Press
Váha 1082
Rozměry 297 x 213 x 26
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Pevná
common.buy 1 704
TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Pevná
common.buy 949
TOP
Nobu: The Cookbook Nobuyuki Matsuhisa / Pevná
common.buy 747
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 293
TOP
Complete Robuchon Joel Robuchon / Pevná
common.buy 632
TOP
Mastering Pasta David Joachim / Pevná
common.buy 553
My Kitchen Table: 100 Pasta Recipes Antonio Carluccio / Brožovaná
common.buy 333
NoMad Cookbook Daniel Humm / Pevná
common.buy 2 423
Nobu Vegetarian Cookbook Nobu Matsuhisa / Pevná
common.buy 632
Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts French Culinary Institute / Pevná
common.buy 1 677
Mozza Cookbook Nancy Silverton / Pevná
common.buy 808
Připravujeme
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Pevná
common.buy 1 147
Připravujeme
Nobu Step by Step Nobu Matsuhisa / Pevná
common.buy 862
Italian Cooking School, Ice Cream The Silver Spoon Kitchen / Brožovaná
common.buy 287

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet