Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Introduction to Professional Foodservice

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Introduction to Professional Foodservice Wallace L. Rande
Libristo kód: 04892291
Nakladatelství John Wiley & Sons Inc, prosince 1995
One unique feature which sets this book apart from every other introduction to the basics of foodser... Celý popis
? points 475 b
4 750 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 15-20 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Interferon Toine Pieters / Brožovaná
common.buy 1 677
ICTs and Sustainable Rural Livelihoods Wanyenda Leonard Chilimo / Brožovaná
common.buy 2 194
Ivan the Crab Ivan Loesch / Brožovaná
common.buy 516
Krisenvorsorge für Notzeiten Bent Scharfenberg / Brožovaná
common.buy 252

One unique feature which sets this book apart from every other introduction to the basics of foodservice management its focus on customer orientation. Crucial aspects of food-service management are covered throughout from the customer's point of view - from menus, sanitation and safety, and service and dining room management to cost control and purchasing.

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet