Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Introduction Optimization for Food Science

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Introduction Optimization for Food Science Hanna Arini Parhusip
Libristo kód: 02947422
Nakladatelství LAP Lambert Academic Publishing, února 2016
Optimization procedures for food science are introduced here to give some background to non mathemat... Celý popis
? points 131 b
1 307 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 9-11 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Infancy of Particle Accelerators Pedro Waloschek / Brožovaná
common.buy 1 540
Konstruirovanie social'noj real'nosti Tamara Danilova / Brožovaná
common.buy 1 471
How to Speak Politely and Why Munro Leaf / Pevná
common.buy 336
Gameworlds Seth Giddings / Brožovaná
common.buy 1 613
Buffalo Soldier Tanya Landman / Brožovaná
common.buy 265
Robert Frost and New England John C. Kemp / Brožovaná
common.buy 1 489
El somni de Makar Vladimir Galaktionovich Korolenko / Brožovaná
common.buy 345
IFRS und Steuern Andreas Kubitz / Brožovaná
common.buy 1 239

Optimization procedures for food science are introduced here to give some background to non mathematicians for analyzing data obtained from surrounding based on mathematics and statistics.Though the data studied here are the from small regions, the mathematical knowledge is still applicable in various cases. Modelling of the given data will be the most important step. Therefore, it is necessary to define the goal for studying the data. Many cases come up to find the optimal solution for the studied problems,i.e.the maximum or minimum of the objective function. However, since the objective functions are not yet defined for all cases, the objective functions must be modelled initially. The book here leads to different approach from other optimization books. Here, one has to design the objective function based on the given data. On the other hand, food science books have no mathematical procedures as detail as here. Additionally, the studied data are taken from developing country (Indonesia) meaning the number of data is not big and created from small industries or small laboratories compared to western or US industries providing good guidance beginners in this area.

Informace o knize

Plný název Introduction Optimization for Food Science
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2016
Počet stran 128
EAN 9783659812507
Libristo kód 02947422
Váha 209
Rozměry 150 x 220 x 8
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet