Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Hundert Fleischlose Geluste Einfuhrung in Die Vegetarische Koch-kunst

Jazyk NěmčinaNěmčina
Kniha Pevná
Kniha Hundert Fleischlose Geluste Einfuhrung in Die Vegetarische Koch-kunst Jacomo Waldherr
Libristo kód: 08852354
Nakladatelství Lulu.com, dubna 2007
Das Essen auch ohne Fleisch Spass machen kann zeigt Ihnen dieses aussergewoehliche Kochbuch. Lassen... Celý popis
? points 147 b
1 469 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 15-20 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Time to Stand Up Thanissara / Brožovaná
common.buy 320
Publish and be Dead gavin macdonald / Brožovaná
common.buy 370
Gold, Silber und Edelsteine Alexander Wagner / Brožovaná
common.buy 861
Business Management Handbook Anis I Milad / Brožovaná
common.buy 732
Governing the States and the Nation Mitchel N Herian / Pevná
common.buy 2 690
Analysis Of Biological Systems Corrado Priami / Pevná
common.buy 4 975
Small Projects to Quilt Joan Ford / Brožovaná
common.buy 317
Wissensmanagement aus der Perspektive des Wissensmanagers Christine Fritsche / Brožovaná
common.buy 2 691
Handbuch Konflikt- und Gewaltpädagogik Achim Schröder / Brožovaná
common.buy 940
Path Through Janna Olsen Spratt / Pevná
common.buy 735
Genesis Ruth Zielenziger / Brožovaná
common.buy 670
Will there be Donuts? David Pearl / Brožovaná
common.buy 427

Das Essen auch ohne Fleisch Spass machen kann zeigt Ihnen dieses aussergewoehliche Kochbuch. Lassen Sie sich von der vegetarischen Kochkunst verzaubern und wandeln Sie den "Zwang der Ernaehrung" in einen kreativen Akt der Verehrung um. Ob Tomatensuppe "Roter Jupiter," "Popeykroketten" oder "Exotical Rastafari" - schon die Titel lassen etwas von der Lust und der Lebensfreude die mit der Zubereitung und dem Verzehr von Nahrungsmitteln ahnen. Das mit viel Liebe zusammen gestellte Buch von Jacomo Waldherr zeigt Ihnen, dass die vegetarische Kueche keine Langeweile kennt. Die stilvolle Illustration von Dieter Zimmermann fuegt sich stimmungsvoll zwischen den Rezeptseiten ein und zeigen dass Kochen und Kunst nah beieinander liegen. Die persoenliche Einfuehrung des Autors in die wichtigsten vegetarischen Nahrungsmittel von Wurzeln bis Gemuesefruechten machen das Buch zudem zu einem informativen Ratgeber.

Informace o knize

Plný název Hundert Fleischlose Geluste Einfuhrung in Die Vegetarische Koch-kunst
Jazyk Němčina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2007
Počet stran 116
EAN 9781847531537
ISBN 9781847531537
Libristo kód 08852354
Nakladatelství Lulu.com
Váha 345
Rozměry 152 x 229 x 11
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet