Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

How We Eat: Appetite, Culture, and the Psychology of Food

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha How We Eat: Appetite, Culture, and the Psychology of Food Leon Rappoport
Libristo kód: 12291251
Nakladatelství E C W Pr, dubna 2003
Tracing culinary customs from the Stone Age to the stovetop range, from the raw to the nuked, this b... Celý popis
? points 42 b
415 včetně DPH
50 % šance Prohledáme celý svět Kdy knihu dostanu?

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Venture into First for Schools: Student's Book Pack Michael Duckworth / Brožovaná
common.buy 576
TOP
IELTS Superpack Lin Lougheed / Brožovaná
common.buy 1 351
TOP
Complete Earth Chronicles Zecharia Sitchin / Pevná
common.buy 1 995
TOP
Highest Bidder Lauren Landish / Pevná
common.buy 984
TOP
Book of Lost Things Illustrated Edition John Connolly / Brožovaná
common.buy 298
Korean Folktales for Language Learners Yeon-Jeong Kim / Brožovaná
common.buy 406
Collected Stories of Lorrie Moore Lorrie Moore / Brožovaná
common.buy 333
Připravujeme
Amulet #1-8 Box Set KAZU KIBUISHI / Brožovaná
common.buy 2 055
Ramen at Home Brian Macduckston / Brožovaná
common.buy 426
Blacklight Blue Peter May / Brožovaná
common.buy 464
Love Dare Day by Day Stephen Kendrick / Pevná
common.buy 314
Seduction of an English Scoundrel Jillian Hunter / Brožovaná
common.buy 180
5 Days to a Perfect Night's Sleep for Your Child Eduard Estivill / Brožovaná
common.buy 352

Tracing culinary customs from the Stone Age to the stovetop range, from the raw to the nuked, this book elucidates the factors and myths shaping Americans' eating habits. The diversity of food habits and rituals is considered from a psychological perspective. Explored are questions such as "Why does the working class prefer sweet drinks over bitter? Why do the affluent tend to roast their potatoes?" and "What is so comforting about macaroni and cheese anyway?" The many contradictions of Americans' relationships with food are identified: food is both a primal source of sensual pleasure and a major cultural anxiety; Americans adore celebrity chefs, but no one cooks at home anymore; the gourmet health food industry is soaring, yet a longtime love affair with fast food endures. The future of food is also covered, including speculation about whether traditional meals will one day evolve into the mere popping of a nutrition capsule.

Informace o knize

Plný název How We Eat: Appetite, Culture, and the Psychology of Food
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2003
Počet stran 175
EAN 9781550225631
ISBN 1550225634
Libristo kód 12291251
Nakladatelství E C W Pr
Váha 290
Rozměry 162 x 201 x 14
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet