Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Historical Developments and Trend Analysis of Restaurant Cuisine

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Historical Developments and Trend Analysis of Restaurant Cuisine Angelo A. Camillo
Libristo kód: 06844712
Nakladatelství LAP Lambert Academic Publishing, listopadu 2011
Since the beginning of civilization, the search for food has played a major role in the bio-cultural... Celý popis
? points 140 b
1 403 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 9-11 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Aufbau Von Bildbegriffen Auf Zeichenbegriffen Claus Schlaberg / Brožovaná
common.buy 2 339
Dig Deep Daniel Roos / Brožovaná
common.buy 367
Öffentliche Meinung in der Sicherheitspolitik Mathias Oldhaver / Brožovaná
common.buy 1 091
Estrategias Para El Aprendizaje En Educacion Media Superior Cayetano Chávez Villalvazo / Brožovaná
common.buy 1 648
Good Housekeeping Slow Cooker Good Housekeeping Institute / Pevná
common.buy 552
EU Law after Lisbon Andrea Biondi / Pevná
common.buy 5 396
Herbst Department Store Trista Raezer / Brožovaná
common.buy 540
Tel Aviv J. Schlor / Brožovaná
common.buy 613
CHARLIE BROWN CHRISTMAS PF SOLO Vince Guaraldi / Brožovaná
common.buy 439
Ruben Dario Mistico? Luis Armando Zambrana Fonseca / Brožovaná
common.buy 578

Since the beginning of civilization, the search for food has played a major role in the bio-cultural evolution of man, and eating culture has been at the center of his evolution. Food culture contributed to shaping mankind's social organization and cooking brought people together. Food today plays an important role with cultural, political, psychological, emotional, and even religious significance. It embodies religious and group traditions and has created a symbol of national identity. Records about public eating houses date back to 960 AD in the Sung dynasty cities of Kaifeng and Hangchow in China. In 1762 New Yorker Samuel Fraunces opened a public house in a building at the corner of Queen and Canal Streets called Tavern Kitchen . In 1783 M. Beauvilliers, opened the first establishment in the Palais Royale hotel in Paris. This is what gave birth to the original restaurant, similar to what it is known today. The true internationalization of food and cuisines began with the European discovery of the New World. It represented a significant turning point in the history of food as ingredients migrated across the globe; the world's first internationalization of consumer goods

Informace o knize

Plný název Historical Developments and Trend Analysis of Restaurant Cuisine
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2012
Počet stran 136
EAN 9783659280887
Libristo kód 06844712
Váha 221
Rozměry 150 x 220 x 8
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet