Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Handbook of Starch Hydrolysis Products and their Derivatives

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Handbook of Starch Hydrolysis Products and their Derivatives S. Z. Dziedzic
Libristo kód: 06796509
Nakladatelství Springer, Berlin, ledna 2013
Starch hydrolysis products are arguably the most versatile of all food sugar ingredients because the... Celý popis
? points 467 b
4 671 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 13-16 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Nobel Scientists George Thomas Kurian / Pevná
common.buy 1 737
Runtime adaptation of technical systems Sven Tomforde / Brožovaná
common.buy 3 200
Advances in Cryptology - CRYPTO '89 Gilles Brassard / Brožovaná
common.buy 1 540
Strategie des General-Management Hartmut F. Binner / Brožovaná
common.buy 1 268
Sufis in Western Society Markus Dressler / Brožovaná
common.buy 1 815
Actresses as Working Women Tracy C. Davis / Pevná
common.buy 4 579
Collecte et elevage des escargots geants de cote d''ivoire Kouadio Daniel Kouassi / Brožovaná
common.buy 2 058
Mercado de trabajo profesional en Hermosillo, Sonora, Mexico. José Alfredo Flores Valdez / Brožovaná
common.buy 1 648
La finance Islamique à la rencontre du capital risque: Mohamed Ali Chatti / Brožovaná
common.buy 1 565
Wild Truth Bible Lessons--Pictures of God 2 Mark Oestreicher / Brožovaná
common.buy 500

Starch hydrolysis products are arguably the most versatile of all food sugar ingredients because they can be designed to meet many different nutritional and technological requirements. This book covers all aspects of starch production, from its hydrolysis to the analysis of the finished product. In addition, the most important derivatives of starch hydrolysis products are described and their applications in the food and, increasingly pharmaceutical industries are detailed. This book is essential reading for industrial food scientists and technologists, particularly those in processing and will be of interest to those involved in the formulation of pharmaceutical products. It is also a valuable reference source for food scientists and nutritionists in academic research institutes.

Informace o knize

Plný název Handbook of Starch Hydrolysis Products and their Derivatives
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2013
Počet stran 275
EAN 9781461359029
ISBN 1461359023
Libristo kód 06796509
Nakladatelství Springer, Berlin
Váha 456
Rozměry 159 x 235 x 18
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet