Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Handbook of Hygiene Control in the Food Industry

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Handbook of Hygiene Control in the Food Industry H L M Lelieveld
Libristo kód: 02931291
Nakladatelství Elsevier Science & Technology, června 2016
Handbook of Hygiene Control in the Food Industry, Second Edition, continues to be an authoritative r... Celý popis
? points 1000 b
10 001 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 9-12 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Mastering Chess Strategy Johan Hellsten / Brožovaná
common.buy 616
Microsoft Excel 365 Bible Michael Alexander / Brožovaná
common.buy 1 080
Pusheen Mini Puzzles / Brožovaná
common.buy 215
Výprodej
Batman Jeph Loeb / Brožovaná
common.buy 312
Four Scott Galloway / Brožovaná
common.buy 220
Batman: The Adventures Continue Season One Alan Burnett / Brožovaná
common.buy 418
Munich Robert Harris / Brožovaná
common.buy 246
Here's to Us Adam Silvera / Pevná
common.buy 561
Mr. Forgetful HARGREAVES / Brožovaná
common.buy 141
New Bohemians Handbook Justina Blakeney / Pevná
common.buy 586
Fortune Men Nadifa Mohamed / Pevná
common.buy 382

Handbook of Hygiene Control in the Food Industry, Second Edition, continues to be an authoritative reference for anyone who needs hands-on practical information to improve best practices in food safety and quality. The book is written by leaders in the field who understand the complex issues of control surrounding food industry design, operations, and processes, contamination management methods, route analysis processing, allergenic residues, pest management, and more. Professionals and students will find a comprehensive account of risk analysis and management solutions they can use to minimize risks and hazards plus tactics and best practices for creating a safe food supply, farm to fork. Presents the latest research and development in the field of hygiene, offering a broad range of the microbiological risks associated with food processing Provides practical hygiene related solutions in food facilities to minimize foodborne pathogens and decrease the occurrence of foodborne disease Includes the latest information on biofilm formation and detection for prevention and control of pathogens as well as pathogen resistance

Informace o knize

Plný název Handbook of Hygiene Control in the Food Industry
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2016
Počet stran 756
EAN 9780081001554
ISBN 008100155X
Libristo kód 02931291
Váha 2294
Rozměry 223 x 285 x 43
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet