Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Handbook of Food Processing Equipment, 1

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Handbook of Food Processing Equipment, 1 George D. Saravacos
Libristo kód: 02180484
Nakladatelství Springer, Berlin, září 2012
This book covers the design, selection, and operation of industrial equipment, used in the processin... Celý popis
? points 467 b
4 671 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 13-16 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Communication Book Mikael Krogerus / Pevná
common.buy 288
TOP
Field Tarot / Karty
common.buy 463
TOP
Machine Learning Engineering / Brožovaná
common.buy 1 014
TOP
Let's Bake / Pevná
common.buy 396
TOP
My First 500 Korean Words Talk to Me in Korean / Brožovaná
common.buy 1 012
TOP
Paper Girls: The Complete Story Brian K. Vaughan / Brožovaná
common.buy 1 015
TOP
Childhood, Youth, Dependency Tove Ditlevsen / Brožovaná
common.buy 288
TOP Připravujeme
Knife and Tomahawk Throwing Harry K. McEvoy / Brožovaná
common.buy 295
Calatrava. Complete Works 1979-Today P JODIDIO / Pevná
common.buy 1 334
Science of Meditation Daniel Goleman / Brožovaná
common.buy 288
White Hot Ilona Andrews / Brožovaná
common.buy 199
Gilded / Brožovaná
common.buy 239
Professional Sheet Metal Fabrication Ed Barr / Brožovaná
common.buy 805
Erebus: The Story of a Ship Michael Palin / Brožovaná
common.buy 298
Atlas of Extinct Countries Gideon Defoe / Pevná
common.buy 333
J.R.R. Tolkien Humphrey Carpenter / Brožovaná
common.buy 373

This book covers the design, selection, and operation of industrial equipment, used in the processing, storage and packaging of foods. Equipment design is based on the principles of transport phenomena and unit operations of Process Engineering, and the physical and transport properties of foods. Food quality and food safety aspects, related to food processing equipment, are emphasized.§Food processing equipment is classified and described according to the basic unit operations, including mechanical transport, mechanical processing and separations, heat transfer operations, evaporation, dehydration, thermal processing, refrigeration/freezing, and mass transfer. Special equipment used in food packaging and novel food processing is also described. Typical numerical examples illustrate the sizing and selection of some important food processing equipment. Selected equipment suppliers are also listed. §

Informace o knize

Plný název Handbook of Food Processing Equipment, 1
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2012
Počet stran 698
EAN 9781461352129
ISBN 1461352126
Libristo kód 02180484
Nakladatelství Springer, Berlin
Váha 1343
Rozměry 178 x 254 x 37
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet