Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Handbook of Food Powders

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Handbook of Food Powders Bhesh Bhandari
Libristo kód: 02246980
Nakladatelství Elsevier Science & Technology, srpna 2013
Many food ingredients are supplied in powdered form, as reducing water content increases shelf life... Celý popis
? points 609 b
6 093 včetně DPH
50 % šance Prohledáme celý svět Kdy knihu dostanu?

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Připravujeme
Watercolour Workshop Ann Blockley / Pevná
common.buy 578
Professionell entwickeln mit JavaScript Philip Ackermann / Pevná
common.buy 1 174
SIGMA Takashi Matsuyama / Brožovaná
common.buy 3 037
Human-Centered Software Engineering Ahmed Seffah / Brožovaná
common.buy 4 671
Dynamische Webseiten Marco Schuchmann / Brožovaná
common.buy 433
Red Fleece Will Levington Comfort / Brožovaná
common.buy 622
Jerome Robbins Deborah Jowitt / Brožovaná
common.buy 820
Events Im Zeitalter Von Social Media Cornelia Zanger / Brožovaná
common.buy 2 492
Groundwater Remediation and Treatment Technologies Nicholas P. Cheremisinoff / Pevná
common.buy 6 683
French Men of Letters (Classic Reprint) Maurice Mauris / Brožovaná
common.buy 481
Afrique Du Nord Dans La Guerre (L') Christine Levisse-Touze / Brožovaná
common.buy 848
Mughal State, 1526-1750 Muzaffar Alam / Brožovaná
common.buy 472
Gabionen Gerd Jung / Pevná
common.buy 674
nachgelagerte Besteuerung und Lock-In Effekte Jeremy Grawert / Brožovaná
common.buy 996

Many food ingredients are supplied in powdered form, as reducing water content increases shelf life and aids ease of storage, handling and transport. Powder technology is therefore of great importance to the food industry. The Handbook of food powders explores a variety of processes that are involved in the production of food powders, the further processing of these powders and their functional properties. Part one introduces processing and handling technologies for food powders and includes chapters on spray, freeze and drum drying, powder mixing in the production of food powders and safety issues around food powder production processes. Part two focusses on powder properties including surface composition, rehydration and techniques to analyse the particle size of food powders. Finally, part three highlights speciality food powders and includes chapters on dairy powders, fruit and vegetable powders and coating foods with powders. The Handbook of food powders is a standard reference for professionals in the food powder production and handling industries, development and quality control professionals in the food industry using powders in foods, and researchers, scientists and academics interested in the field. * Explores the processing and handling technologies in the production of food powders* Examines powder properties, including surface composition, shelf life, and techniques used to examine particle size* Focusses on speciality powders such as dairy, infant formulas, powdered egg, fruit and vegetable, and culinary and speciality products

Informace o knize

Plný název Handbook of Food Powders
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2013
Počet stran 688
EAN 9780857095138
ISBN 0857095137
Libristo kód 02246980
Váha 1160
Rozměry 236 x 163 x 42
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet