Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Handbook of Food Engineering Practice

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Handbook of Food Engineering Practice R. Paul Singh
Libristo kód: 06694550
Nakladatelství Taylor & Francis Inc, července 1997
Defines and explains essential food operations such as pumping systems, food preservation, and steri... Celý popis
? points 1024 b
10 242 včetně DPH
U nakladatele na objednávku Odesíláme za 17-26 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Stochastik der Strahlenwirkung Otto Hug / Brožovaná
common.buy 1 131
Připravujeme
Write Track Betty Jane Wylie / Brožovaná
common.buy 386
Community Development in Asia and the Pacific Manohar S. Pawar / Brožovaná
common.buy 1 565
King of the Wa-Kikuyu C. W. L. Bulpett / Brožovaná
common.buy 1 619
Shahids Shaul Shay / Pevná
common.buy 3 190

Defines and explains essential food operations such as pumping systems, food preservation, and sterilization, as well as freezing and drying. This work provides information on how to design accelerated storage studies and determine the temperature tolerance of foods, both of which are important in predicting shelf life.

Informace o knize

Plný název Handbook of Food Engineering Practice
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 1997
Počet stran 736
EAN 9780849386947
ISBN 9780849386947
Libristo kód 06694550
Nakladatelství Taylor & Francis Inc
Váha 1539
Rozměry 178 x 254 x 39
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet