Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Handbook of Brewing - Processes, Technology, Markets

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Handbook of Brewing - Processes, Technology, Markets Hans Michael Eßlinger
Libristo kód: 05039920
Nakladatelství Wiley-VCH Verlag GmbH, dubna 2009
This comprehensive reference combines the technological know-how from five centuries of industrial-s... Celý popis
? points 677 b
6 767 včetně DPH
50 % šance Prohledáme celý svět Kdy knihu dostanu?

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Harry Potter and the Philosopher's Stone Joanne Kathleen Rowling / Brožovaná
common.buy 179
TOP
Mamba Mentality Kobe Bryant / Pevná
common.buy 752
TOP
Bridge Kingdom / Brožovaná
common.buy 269
TOP
How To Brew John J. Palmer / Brožovaná
common.buy 523
TOP
It's All in Your Head Russ / Pevná
common.buy 382
TOP
Tyrant T. M. Frazier / Brožovaná
common.buy 370
Predator's Gold Philip Reeve / Brožovaná
common.buy 249
Night Flights Philip Reeve / Brožovaná
common.buy 232
Darkling Plain Philip Reeve / Brožovaná
common.buy 249
Flavcity's 5 Ingredient Meals Dessi Parrish / Pevná
common.buy 592
Principles of Brewing Science George J. Fix / Brožovaná
common.buy 642
Brewing Science: A Multidisciplinary Approach Michael Mosher / Brožovaná
common.buy 2 220
Sustainable Biodiesel Meisam Tabatabaei / Brožovaná
common.buy 5 776

This comprehensive reference combines the technological know-how from five centuries of industrial-scale brewing to meet the needs of a global economy. The editor and authors draw on the expertise gained in the world's most competitive beer market (Germany), where many of the current technologies were first introduced. Following a look at the history of beer brewing, the book goes on to discuss raw materials, fermentation, maturation and storage, filtration and stabilization, special production methods and beermix beverages. Further chapters investigate the properties and quality of beer, flavor stability, analysis and quality control, microbiology and certification, as well as physiology and toxicology. Such modern aspects as automation, energy and environmental protection are also considered. Regional processes and specialties are addressed throughout the entire book, making this a truly global resource on brewing.

Informace o knize

Plný název Handbook of Brewing - Processes, Technology, Markets
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2009
Počet stran 778
EAN 9783527316748
ISBN 3527316744
Libristo kód 05039920
Nakladatelství Wiley-VCH Verlag GmbH
Váha 1602
Rozměry 180 x 241 x 44
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet