Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Handbook of Analysis of Active Compounds in Functional Foods

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Handbook of Analysis of Active Compounds in Functional Foods Leo M. Nollet
Libristo kód: 06693462
Nakladatelství Taylor & Francis Inc, ledna 2012
With an overview of available analytical tools, this text presents the main types of techniques and... Celý popis
? points 780 b
7 803 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 19-25 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Consejo de Cooperacion de Estados Arabes del Golfo Ornela Romina Fabani / Brožovaná
common.buy 1 648
Lucretia Borgia Ferdinand Gregorovius / Brožovaná
common.buy 491
Probing Understanding Richard Gunstone / Brožovaná
common.buy 1 620

With an overview of available analytical tools, this text presents the main types of techniques and methodologies used for the analysis of active compounds in functional foods. Each chapter describes a particular substance and its role in food, reviews the available methodologies for analysis, and explores its applications.

Informace o knize

Plný název Handbook of Analysis of Active Compounds in Functional Foods
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2012
Počet stran 956
EAN 9781439815885
ISBN 9781439815885
Libristo kód 06693462
Nakladatelství Taylor & Francis Inc
Váha 1964
Rozměry 181 x 260 x 63
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet