Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Gums and Stabilisers for the Food Industry 14

Kniha Gums and Stabilisers for the Food Industry 14
Libristo kód: 04740337
Nakladatelství Royal Society Of Chemistry, května 2008
The science and technology of hydrocolloids used in food and related systems has seen many new devel... Celý popis
? points 449 b
4 490 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 9-12 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Like a Bundle of Reeds************* Michael Laitman / Brožovaná
common.buy 337

The science and technology of hydrocolloids used in food and related systems has seen many new developments and advances over recent years. This book presents the latest research from leading experts in the field. Some of the topics covered within this book include biochemical characterisation, the use of antibodies, immunostaining and enzyme hydrolysis, chemical and physicochemical characterization, engineering food microstructure, the role of biopolymers in the formation of emulsions and foams, hydrocolloids and health aspects. This book will be a useful reference for researchers and other professionals in industry and academia, particularly those involved directly with food science.

Informace o knize

Plný název Gums and Stabilisers for the Food Industry 14
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2008
Počet stran 600
EAN 9780854044610
ISBN 0854044612
Libristo kód 04740337
Nakladatelství Royal Society Of Chemistry
Váha 1150
Rozměry 156 x 234 x 38
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet