Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Genetic Modification in the Food Industry

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Genetic Modification in the Food Industry Susan Harlander
Libristo kód: 01392001
Nakladatelství Springer, Berlin, listopadu 1997
Although the true economic impact of genetic modifications is yet to be realized, the potential of t... Celý popis
? points 304 b
3 037 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 13-16 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
House of Many Ways Diana Wynne Jones / Brožovaná
common.buy 190
Die Germanen Bruno Bleckmann / Pevná
common.buy 563
Firstfruits: A Stewardship Guide for Church Leaders Robert C. Heerspink / Brožovaná
common.buy 303
Gone Away Into the Land Jeffrey B Allen / Brožovaná
common.buy 491
Modern Art Brad Finger / Brožovaná
common.buy 752
Desolation Cape May J. Bean Martins / Brožovaná
common.buy 721
Finland's Holocaust Simo Muir / Pevná
common.buy 3 037
Just a Song at Twilight Valerie Maskell / Brožovaná
common.buy 406
A Celebration of Statistics Anthony C. Atkinson / Pevná
common.buy 2 255
Das Bankgeheimnis. Petra Wech / Brožovaná
common.buy 3 149
Homebuyers Advantage Adrian Bentley / Brožovaná
common.buy 369

Although the true economic impact of genetic modifications is yet to be realized, the potential of this new technology to benefit the food processing industry and to improve food quality is enormous. Specific genetically modified whole foods and food ingredients that have recently become available or are about to become available are described and discussed in relation to their technical performance and consumer acceptance. The regulatory, ethical and communication issues in food biotechnology are also reviewed. As the products of gene technology come on stream, decisions need to be made as to whether or not to use them. Yet, many food industry professionals have little or no background in biotechnology and have a limited concept of possible applications in foods. Therefore, this book aims to foster a greater understanding of the benefits and potential pitfalls of this new technology.

Informace o knize

Plný název Genetic Modification in the Food Industry
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 1998
Počet stran 260
EAN 9780751403992
ISBN 0751403997
Libristo kód 01392001
Nakladatelství Springer, Berlin
Váha 558
Rozměry 155 x 235 x 18
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet