Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Fundamentals of Menu Planning

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Fundamentals of Menu Planning Paul J. McVety
Libristo kód: 04879482
Nakladatelství John Wiley & Sons Inc, února 2008
Fundamentals of Menu Planning, Third Edition presents a complete overview of key aspects of menu pl... Celý popis
? points 326 b
3 257 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 11-15 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Perspective on Global Crisis Moishe Postone / Brožovaná
common.buy 517
Argumentative Turn Revisited Frank Fischer / Brožovaná
common.buy 939
Lady Friends Karen L. Ito / Brožovaná
common.buy 1 279

Fundamentals of Menu Planning, Third Edition presents a complete overview of key aspects of menu planning, including designing, writing, costing, marketing, and merchandising a menu. Reflecting the latest menu trends in the restaurant industry, the authors show how research, surveys, and sales analysis are key to menu planning and design. With updated nutrition and menu planning information, an expanded collection of sample menus, new appendices and resources, numerous forms, tables, and worksheets, and more practice problems, this guide is key to the success of the overall foodservice enterprise.

Informace o knize

Plný název Fundamentals of Menu Planning
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2008
Počet stran 272
EAN 9780470072677
ISBN 0470072679
Libristo kód 04879482
Nakladatelství John Wiley & Sons Inc
Váha 654
Rozměry 217 x 277 x 14
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet