Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Kniha Fundamentals of Food Process Engineering Romeo T Toledo
Libristo kód: 21348981
Nakladatelství Springer Nature Switzerland AG, ledna 2019
Since the publication of the ?rst edition in 1981 and the second edition in 2001, this textbook has... Celý popis
? points 277 b
2 765 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 13-16 dnů

30 dní na vrácení zboží

Since the publication of the ?rst edition in 1981 and the second edition in 2001, this textbook has been widely adopted for Food Engineering courses worldwide. The author expresses his gratitude to colleagues who have adopted this textbook and to those who

Informace o knize

Plný název Fundamentals of Food Process Engineering
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2019
Počet stran 449
EAN 9783030079338
ISBN 3030079333
Libristo kód 21348981
Váha 883
Rozměry 178 x 254 x 24
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet