Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Fruit Processing: Nutrition, Products, and Quality Management

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Fruit Processing: Nutrition, Products, and Quality Management Philip R. Ashurst
Libristo kód: 01399618
Nakladatelství Springer, Berlin, listopadu 1999
Consumption of food products based on or containing fruit is increasing as consumers in the develope... Celý popis
? points 467 b
4 671 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 13-16 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Elita zabijáků Michael Smith / Brožovaná
common.buy 82
E-leader Robert Hargrove / Pevná
common.buy 1 192
Geography Matters in Ancient Greece Melanie Waldron / Brožovaná
common.buy 205
Geister und arme Seelen Marco Schulz / Brožovaná
common.buy 948
Great Financial Plumbing Karel Lannoo / Brožovaná
common.buy 1 916
Technology of Dairy Products Ralph Early / Pevná
common.buy 6 032
Bulbs for Warm Climates Thad M. Howard / Brožovaná
common.buy 870
Happy Hours: Alcohol in a Woman's Life Devon Jersild / Brožovaná
common.buy 321
Gender Justice and Legal Pluralities Rachel Sieder / Brožovaná
common.buy 1 677
Deformation und Bruchverhalten von Kunststoffen Wolfgang Grellmann / Brožovaná
common.buy 2 765
Variation in Kiwifruit Quality Tim Woodward / Brožovaná
common.buy 2 194
A Primary Source History of the War of 1812 John Micklos / Brožovaná
common.buy 205

Consumption of food products based on or containing fruit is increasing as consumers in the developed world seek a diet which they perceive to be healthy. At the same time, developing countries are increasing their volumes of value-added fruit processing in order to earn important foreign currency. This book provides a concise, thorough and authoritative coverage of the technology of fruit processing from a worldwide perspective. Detailed coverage of the use of fruit by-products, environmental issues, quality assurance and hygiene reflect the importance of these topics. New chapters cover biochemistry and implications for processing, packaging, and quality management systems and HACCP. Food technologists, production managers and technical staff in the fruit processing industry and its equipment suppliers will find the book an important information source, while those in academic and research establishments will use it as a key reference.

Informace o knize

Plný název Fruit Processing: Nutrition, Products, and Quality Management
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2000
Počet stran 312
EAN 9780834217331
ISBN 0834217333
Libristo kód 01399618
Nakladatelství Springer, Berlin
Váha 866
Rozměry 180 x 260 x 24
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet