Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

From Sugar to Splenda

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha From Sugar to Splenda Bert Fraser-Reid
Libristo kód: 01658506
More than just coincidence connects a Tate & Lyle lawsuit and artificial sweetener to Jamaican-born... Celý popis
? points 304 b
3 037 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 13-16 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Parent Effectiveness Training Thomas Gordon / Brožovaná
common.buy 345
Tapas vegetarisch Margit Kunzke / Pevná
common.buy 355
Guthrie: 100 Years of Health Care Guthrie Archives / Brožovaná
common.buy 540

More than just coincidence connects a Tate & Lyle lawsuit and artificial sweetener to Jamaican-born Chemist Bert Fraser-Reid. From his first experience of Chemistry through his diabetic father, to his determination and drive as a Chemistry student in Canada, Fraser-Reid weaves a remarkable tale integrating science, law and autobiographical anecdotes. This book arises from the lawsuit brought by Tate & Lyle against companies accused of infringing its patents for the artificial sweetener SPLENDA which is made by chlorinating sugar. From a 1958 undergraduate intern witnessing the pioneering experiments on sugar chlorination, to being the 1991 recipient of the world s premiere prize for carbohydrate chemistry, Fraser-Reid was groomed for his role as expert witness in the mentioned lawsuit. Nevertheless, it seems more than his career links Fraser-Reid to the case.

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet