Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Fremdenzyme in Honig - Auswirkung und Methodenentwicklung

Jazyk NěmčinaNěmčina
Kniha Brožovaná
Kniha Fremdenzyme in Honig - Auswirkung und Methodenentwicklung Klaudija Cavlovic
Libristo kód: 06838642
Nakladatelství VDM Verlag Dr. Müller, listopadu 2009
Das Buch "Fremdenzyme in Honig" befasst sich im Wesentlichen mit der Problematik der Verfälschung vo... Celý popis
? points 124 b
1 239 včetně DPH
U nakladatele na objednávku Odesíláme za 3-5 dnů

30 dní na vrácení zboží

Das Buch "Fremdenzyme in Honig" befasst sich im Wesentlichen mit der Problematik der Verfälschung von Honig. Honig ist ein reines Naturprodukt welches von Bienen, durch Zugabe bestimmter Enzyme, erzeugt wird. Unerlaubte Zusätze von enzymatisch gewonnenem Invertzucker sind nicht erlaubt. Sie beeinflussen die natürliche Aktivität der honigeigenen Enzyme, so dass die Authentizität nicht mehr gegeben ist. Die Autorin Klaudija avlovi stellt zunächst die Auswirkung von verfälschten Honigen auf die Diastasezahl - Bestimmung dar, um im Anschluss eine neue Fremdenzym - Methode aufzuzeigen. Das Buch richtet sich an Unternehmen der Lebensmittelbranche und Lebensmitteluntersuchungsunternehmen.

Informace o knize

Plný název Fremdenzyme in Honig - Auswirkung und Methodenentwicklung
Jazyk Němčina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2010
Počet stran 120
EAN 9783639318012
Libristo kód 06838642
Nakladatelství VDM Verlag Dr. Müller
Váha 178
Rozměry 152 x 221 x 15
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet