Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Zásilkovna 44 Kurýr GLS 74 PPL 99

Fourier Transform Infrared Spectroscopy in Food Microbiology

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Fourier Transform Infrared Spectroscopy in Food Microbiology Avelino Alvarez-Ordó
Libristo kód: 01427860
Nakladatelství Springer-Verlag New York Inc., května 2012
Vibrational spectroscopy techniques, which have traditionally been used to provide non-destructive,... Celý popis
? points 154 b
1 540 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 13-16 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Hunter x Hunter, Vol. 1 Yoshihiro Togashi / Brožovaná
common.buy 232
DK Eyewitness Belgium and Luxembourg DK Travel / Brožovaná
common.buy 382
Shadow and Bone: A Netflix Original Series Leigh Bardugo / Brožovaná
common.buy 208
Prisma Consolida C1 Libro del alumno + CD Manuel Martí y Beatriz Exposito / Brožovaná
common.buy 1 014
Last of the Mohicans James Fenimore Cooper / Brožovaná
common.buy 165
Aleppo Ross Burns / Pevná
common.buy 5 493
Asymptotic Analysis F. Verhulst / Brožovaná
common.buy 1 295
It's Madness Theodore Jun Yoo / Pevná
common.buy 1 788
Ski & Snowboard America Mid-Atlantic John Phillips / Brožovaná
common.buy 398
Nanotechnology Anil Varma / Pevná
common.buy 2 325
Kaunitz und das Renversement des alliances. Lothar Schilling / Brožovaná
common.buy 2 368

Vibrational spectroscopy techniques, which have traditionally been used to provide non-destructive, rapid, and relevant information on microbial systematics, are useful for classification and identification. In conjunction with advanced chemometrics, infrared spectroscopy enables the biochemical signatures from microbiological structures to be extracted and analysed. In addition, a number of recent studies have shown that Fourier Transform Infrared (FT-IR) spectroscopy can help to understand the molecular basis of events, such as the adaptive tolerance responses expressed by bacteria when exposed to stress conditions in the environment, i.e. environments that cells confront in food and during food processing. The proposed Brief will discuss the published experimental techniques, data-processing algorithms, and approaches used in FT-IR spectroscopy to assist in the characterization and identification of microorganisms, to assess the mechanisms of bacterial inactivation by food processing technologies and antimicrobial compounds, to monitor the spore and membrane properties of foodborne pathogens in changing environments, to detect stress-injured microorganisms in food-related environments, to assess dynamic changes in bacterial populations, and to study bacterial tolerance responses.

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet