Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Zásilkovna 44 Kurýr GLS 74 PPL 99

Food Taints and Off-Flavours

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Food Taints and Off-Flavours M.J. Saxby
Libristo kód: 01391951
Nakladatelství Springer, Berlin, listopadu 1994
Contamination of food with extremely low levels of certain compounds can cause an unpleasant taste.... Celý popis
? points 467 b
4 671 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 13-16 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Flight of the Nighthawks Raymond E. Feist / Brožovaná
common.buy 199
Chatterbox: Level 4: Pupil's Book Strange / Brožovaná
common.buy 370
Finite Element Analysis of Beam-to-Beam Contact Przemyslaw Litewka / Pevná
common.buy 3 037
Jewish Voice from Ottoman Salonica Aron Rodrigue / Pevná
common.buy 3 993
Der Jakobsweg und ein Versprechen Eva-Maria Heiland / Brožovaná
common.buy 217
Drug Resistance William N. Hait / Pevná
common.buy 9 027
Solar Wind Ten Marco Velli / Pevná
common.buy 5 039
Speaking of Homosexuality Joe Dallas / Brožovaná
common.buy 542
Probabilistic Techniques in Exposure Assessment Alison C. Cullen / Brožovaná
common.buy 4 671
Firefighting in Charlotte Shawn Royall / Brožovaná
common.buy 540
Dark Side of the Millennium Arthur Lewis / Brožovaná
common.buy 387
Social Ties and Economic Performance Frans van Dijk / Brožovaná
common.buy 3 037

Contamination of food with extremely low levels of certain compounds can cause an unpleasant taste. This can result in the destruction of vast stocks of product, and very substantial financial losses to food companies. The concentration of the alien compound in the food can be so low that very sophisticated equipment is needed to identify the components and to determine its source. It is vital that every company involved in the production, distribution and sale of foodstuffs are fully aware of the ways in which contamination can accrue, how it can be avoided, and what steps need to be taken in the event that a problem does arise. This book provides the background information needed to recognize how food can become tainted, to draw up guidelines to prevent this contamination, and to plan the steps that should be taken in the event of an outbreak. The new edition has been extensively revised and updated and includes substantial new material on the formation of off flavors due to microbiological and enzymic action, and on sensory evaluation of taints and off flavors A new chapter on off flavors in alcoholic beverages has been added. Written primarily for industrial food technologists, this volume is also an essential reference source for workers in research and government institutions.

Informace o knize

Plný název Food Taints and Off-Flavours
Autor M.J. Saxby
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 1995
Počet stran 326
EAN 9780751402636
ISBN 075140263X
Libristo kód 01391951
Nakladatelství Springer, Berlin
Váha 653
Rozměry 241 x 162 x 28
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet