Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Food Quality Analysis

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Food Quality Analysis
Libristo kód: 39331028
Nakladatelství Elsevier Science & Technology, listopadu 2022
Food Quality Analysis: Applications of Analytical Methods Coupled with Artificial Intelligence provi... Celý popis
? points 464 b
4 641 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 4-6 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
A Perfect Union of Contrary Things Sarah Jensen / Brožovaná
common.buy 410
TOP
Astonishing Peter Orullian / Brožovaná
common.buy 571
Real Estate Market Analysis Deborah L. Brett / Brožovaná
common.buy 3 581
Quality Assurance for the Food Industry J. Andres Vasconcellos / Pevná
common.buy 7 803
Food Safety and Food Quality R E Hester / Brožovaná
common.buy 1 338
Food Quality and Consumer Value M. J. A. Schröder / Pevná
common.buy 4 671

Food Quality Analysis: Applications of Analytical Methods Coupled with Artificial Intelligence provides different spectroscopic techniques and their application to food quality analysis, with the unique approach of combining artificial intelligence applications. The book covers FTIR, Raman, NIR, Fluorescence, and Mass spectroscopy, along with machine learning and/or multivariate analysis to achieve food and beverage quality. It also brings Hyperspectral imaging applications, Meat quality assessment using electronic nose, Chromatographic and Spectroscopic methods for the analysis of oils and fats, Gas Chromatography and multivariate analysis for wheat flours and Computer vision and image analysis for evaluation of cheese quality. Written by a team of interdisciplinary experts, this is the ultimate resource for industrialists and personnel involved in the food industries. Covers food quality analysis experience combined with spectroscopic techniques, artificial intelligence and machine learning Presents the applications of analytical techniques to speed up the resolution of food safety issues, prevent food fraud and traceability purposes Explores different spectroscopic techniques and their application to food quality analysis

Informace o knize

Plný název Food Quality Analysis
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2022
Počet stran 222
EAN 9780323959889
ISBN 0323959881
Libristo kód 39331028
Váha 450
Rozměry 228 x 151 x 19
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet