Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Food Powders Gustavo V. Barbosa-Cánovas
Libristo kód: 01379642
Nakladatelství Springer Science+Business Media, dubna 2005
Food Powders is the first book that addresses key aspects of food powder technology. It is a compreh... Celý popis
? points 603 b
6 032 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 13-16 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Quantum-Engel-Heilung Eva-Maria Mora / Brožovaná
common.buy 214
Polyisobutylen Und Isobutylen-Mischpolymerisate Hermann Güterbock / Brožovaná
common.buy 2 085
Becoming a Profession (Psychology Revivals) Diane Waller / Brožovaná
common.buy 1 426
Připravujeme
When We Were Young Richard Roper / Brožovaná
common.buy 407
Marketing Strategy Planning Tool Karen Porter / Brožovaná
common.buy 276
Taking the Arrow Out of the Heart Alice Walker / Pevná
common.buy 514
Joy Philosophy Elizabeth Towne / Brožovaná
common.buy 618
Skin Cancer after Organ Transplantation Eggert Stockfleth / Brožovaná
common.buy 5 853
"Bella Bear It is My Birthday" Osanna Kazezian Rosa / Brožovaná
common.buy 420
Black Eyes All of the Time Anne McGillivry / Brožovaná
common.buy 1 090

Food Powders is the first book that addresses key aspects of food powder technology. It is a comprehensive review on the characterization of ingredients, semi-processed and finished products when they are in a powdered form. It includes the description of different industrial unit operations such as drying, grinding, mixing, agglomeration, and encapsulation that supply food powders of different composition and microstructure. It also includes several analytical tools to characterize food powders by their particle size, size distribution, physical properties, and functionality. Written from an engineering perspective, the book is designed and developed as a useful reference for individuals in both the food industry and academia interested in an organized and updated review.It is a valuable addition to the food powder technology literature and promotes additionalinterest in advancing food powders research, development, education and implementation.

Informace o knize

Plný název Food Powders
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2005
Počet stran 372
EAN 9780306478062
ISBN 0306478064
Libristo kód 01379642
Váha 886
Rozměry 186 x 256 x 31
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet