Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Food Oral Processing - Fundamentals of Eating and Sensory Perception

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Food Oral Processing - Fundamentals of Eating and Sensory Perception Jianshe Chen
Libristo kód: 01294589
Nakladatelství John Wiley and Sons Ltd, března 2012
This volume provides an overview of the latest research findings on the physics, physiology, and psy... Celý popis
? points 583 b
5 830 včetně DPH
50 % šance Prohledáme celý svět Kdy knihu dostanu?

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Joseph Goebbels Deníky 1924-1929 Joseph Goebbels / Pevná
common.buy 226
Plant Lover's Guide to Snowdrops Naomi Slade / Pevná
common.buy 518
Novum testamentum Graece Constantin von Tischendorf / Brožovaná
common.buy 2 620
Euripides and the Poetics of Nostalgia Gary S. Meltzer / Pevná
common.buy 1 894
Integration and Growth Prof Dr Ceylan Das / Pevná
common.buy 835
Herr Horn hat Urlaub? Sabine Hamann / Brožovaná
common.buy 456
Memoires du sergent Bourgogne Adrien-Jean-Baptiste-François Bourgogne / Brožovaná
common.buy 1 056
Frau Ohne Schatten Hugo von Hofmannsthal / Brožovaná
common.buy 971
Conflict, Interdependence, and Justice Peter T. Coleman / Pevná
common.buy 3 037
Im fernen Osten. Tl.2 Gustav Kreitner / Brožovaná
common.buy 1 189
Der Junge vom Moor Johann Charlott / Brožovaná
common.buy 347
Allegorical Thackeray, 37 Ellen Redling / Brožovaná
common.buy 1 090
Die Reputation Juan Gabriel Vásquez / Pevná
common.buy 503
Active Spelling 2 John BarwickJenny Barwick / Brožovaná
common.buy 606

This volume provides an overview of the latest research findings on the physics, physiology, and psychology of food oral consumption, as well as the experimental techniques available for food oral studies. Coverage includes the main physical and physiological functionalities of the mouth; the location and functionalities of various oral receptors; the main sequences of eating and drinking, and the concomitant food disintegration and destabilisation. Chapters also explain oral processing and its relation to flavour release and texture perception, and there is an introduction to the principles of food rheology as they relate to eating. Food Oral Processing is directed at food scientists and technologists in industry and academia, especially those involved in sensory science and new product development. It will also be of interest to oral physiologists, oral biologists and dentists. The book will be a useful reference for undergraduate and postgraduate students of these disciplines.

Informace o knize

Plný název Food Oral Processing - Fundamentals of Eating and Sensory Perception
Autor Jianshe Chen
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2012
Počet stran 408
EAN 9781444330120
ISBN 1444330128
Libristo kód 01294589
Nakladatelství John Wiley and Sons Ltd
Váha 936
Rozměry 248 x 170 x 24
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet