Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Food Irradiation Research and Technology

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Food Irradiation Research and Technology Christopher H. Sommers
Libristo kód: 01398700
Nakladatelství Iowa State University Press, května 2010
The fully updated second edition of Food Irradiation Research and Technology presents the latest sci... Celý popis
? points 616 b
6 156 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 11-15 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Příhraničí Černé sny Pavel Korněv / Brožovaná
common.buy 198
Java Threads 3e Scott Oaks / Brožovaná
common.buy 756
Comienzo Del Fin Del Mundo Sergio Reyes Angona / Brožovaná
common.buy 175
ich mit dir, du mit mir Lorenz Pauli / Brožovaná
common.buy 155
Dynamics Beyond Uniform Hyperbolicity Christian Bonatti / Brožovaná
common.buy 5 488
Kulturelle und sexuelle Gewalt in der Pflege Anike Bäslack / Brožovaná
common.buy 986
Crows and Jays Steve Madge / Pevná
common.buy 2 414
Barriers to Project Risk Management Elmar Kutsch / Brožovaná
common.buy 2 194
Heaven's Command Jan Morris / Brožovaná
common.buy 379
Aphorismen zur Lebensweisheit Arthur Schopenhauer / Pevná
common.buy 223
Betriebswirtschaftliche Formelsammlung Jan vom Brocke / Brožovaná
common.buy 232
Reluctant Vampire Lynsay Sands / Brožovaná
common.buy 293

The fully updated second edition of Food Irradiation Research and Technology presents the latest scientific findings of researchers at the leading edge of food irradiation. In this book, experts from industry, government, and academia: define the basic principles of irradiation and the public health benefits of irradiation; describe advances in irradiation technology, detection technology, and radiation dosimetry; review the regulations pertaining to food irradiation and the toxicological safety data; provide food industry representatives and public health officials with effective methodologies to educate consumers and counteract misinformation; and review recent advances in the irradiation of meat and poultry, fruits and vegetables, seafood, and the use of irradiation as a phytosanitary treatment.§Highlights of the second edition include:§new research on the effect of irradiation on the chemistry and toxicology of irradiated foods including 2-alkycyclobutanones, furans and trans-fats§new chapter on FDA§issues regarding packaging with relevance to the produce industry§new chapter on applications for irradiation as a phytosanitary measure§chapters on consumer acceptance, legal issues, and produce updated to include new research on irradiation of produce§new chapters on the use of irradiation for decontamination of RTE foods (including bagged salads and luncheon meats) and for food security

Informace o knize

Plný název Food Irradiation Research and Technology
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2010
Počet stran 472
EAN 9780813802091
ISBN 0813802091
Libristo kód 01398700
Nakladatelství Iowa State University Press
Váha 886
Rozměry 157 x 234 x 26
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet