Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Food Industries Manual 20th Ed.

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Food Industries Manual 20th Ed. Anthony Woollen
Libristo kód: 04731269
Contents - List of Figures - List of Tables - I. Baking: - J. F. Herringshaw (A.R.C.S., Ph.D., F.R.... Celý popis
? points 629 b
6 286
Skladem u dodavatele Odesíláme za 15-20 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


The Complete Predator Omnibus Nathan Archer / Brožovaná
common.buy 277
Remembering the Roman People T P Wiseman / Brožovaná
common.buy 1 675
How to be a Time Master Ian Cooper / Brožovaná
common.buy 443
Arctic Shadow Joanne Sundell / Pevná
common.buy 687
Beyond Tribalism Celia de Anca / Pevná
common.buy 1 472
Neither Separate Nor Equal Barbara Smith / Pevná
common.buy 2 052
Spirit of London Paul Portheim / Pevná
common.buy 494
Fool of the Family Margaret Kennedy / Brožovaná
common.buy 630
Choice Nicholas Sparks / Brožovaná
common.buy 342

Contents - List of Figures - List of Tables - I. Baking: - J. F. Herringshaw (A.R.C.S., Ph.D., F.R.I.C.) - II. Canning and Freezing: - D. A. Herbert (F.R.I.C., F.I.F.S.T., M.I.Biol.) and J. D. Felmingham (B.Sc., F.R.S.H., F.I.F.S.T., M.Inst.Pkg.) - III. Confectionery: - R. Lees (M.R.S.H., A.I.F.S.T.) - IV. The Dairy Industry: - J. G. Davis (D.Sc., Ph.D., F.R.I.C., F.I.F.S.T., F.R.S.H.) - V. - Dehydration: - C. G. Tucker (B.Sc., F.I.C.I., F.I.F.S.T.) - VI. Fats and Fatty Foods: - P. Brown (M. Inst. Inf. Sci.) and I. D. Morton (Ph.D.) - VII. - Fish Processing: - C. L. Cutting (Ph.D., B.Sc.) - VIII. - Fruit Juices and Fruit Juice Beverages: - J. Shacklady (B.Sc., A.R.I.C., F.I.F.S.T.) - IX. - Meat and Meat Products: - Fergus Hill (Ph.D.) - X. - Flour and Flour Milling: - J. F. Herringshaw (A.R.C.S., Ph.D., F.R.I.C.) - XI. - Nutrition: - A. E. Bender (Ph.D., B.Sc., F.R.I.C.) - XII. - Packaging: - F. A. Paine (B.Sc., F.R.I.C., M.Inst.Pkg., A.M.I.O.P.) - XIII. - Preserves: - J. R. Blanchfield (B.Sc., A.R.C.S., F.R.I.C., F.I.F.S.T., M.R.I.P.H.H.) - XIV. - Pickles and Sauces: - J. R. Blanchfield (B.Sc., A.R.C.S., F.R.I.C., F.I.F.S.T., M.R.I.P.H.H.) - XV. - Storage, Refrigeration and Handling: Frank H. Slade (C.Eng., M.I.Mech.E.) - Index -

Informace o knize

Plný název Food Industries Manual 20th Ed.
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Počet stran 526
EAN 9780820601281
ISBN 0820601284
Libristo kód 04731269
Váha 1496
Rozměry 216 x 280 x 28
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet