Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Food Hydrocolloids Yapeng Fang
Libristo kód: 39206191
Nakladatelství Springer Verlag, Singapore, května 2022
The book introduces the definition, classification, source and structure of hydrocolloids and provid... Celý popis
? points 385 b
3 854 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 13-16 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Electronics Explained Louis Frenzel / Brožovaná
common.buy 1 402

The book introduces the definition, classification, source and structure of hydrocolloids and provides a comprehensive description of their functionalities and food-related applications. The emphasis is put on the basic concepts and mechanisms underlying functionalities, and the new developments in fundamental knowledge and practice. The book would be useful for students or professionals working in the fields of food science & technology, and biopolymers etc. It would help to organize hydrocolloids knowledge in a more systematic framework and enlighten further profound investigations.

Informace o knize

Plný název Food Hydrocolloids
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2022
Počet stran 524
EAN 9789811603228
Libristo kód 39206191
Nakladatelství Springer Verlag, Singapore
Váha 813
Rozměry 155 x 235 x 29
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet