Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Vážení zákazníci, z důvodu státního svátku není dnes zákaznická podpora k dispozici. Vašim požadavkům se budeme věnovat následující pracovní den. Děkujeme za pochopení.

Food Handbook

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Food Handbook C. M. E. Catsberg
Libristo kód: 02184761
Nakladatelství Springer, října 2011
This textbook is intended for students of dietetics and applied home economics, for use in teacher t... Celý popis
? points 147 b
1 472
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 10-14 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
First 50 Rock Songs Hal Leonard / Kniha
common.buy 426
TOP
Mamba Mentality Kobe Bryant / Pevná
common.buy 534
Puzzle 25 Krtek muzikant Zdeněk Miler / Puzzle
common.buy 105
Zupacken, Anpacken, Loslassen ... Kurt Denk / Brožovaná
common.buy 397
Rewriting Techniques and Applications Ralf Treinen / Brožovaná
common.buy 1 472

This textbook is intended for students of dietetics and applied home economics, for use in teacher training, higher hotel schools and for students of human nutrition in agricultural departments of universities. Students and others with a professional or personal interest who want to know more about foodstuffs and related products can also use it as a reference work. The first four chapters give a general introduction and deal with, in this order, production, distribution and legislation (Chapter 1), potential forms of quality deterioration and spoilage (Chapter 2), methods of preservation (Chapter 3), and the presence of additives and contaminants in foodstuffs (Chapter 4). The main part of the book (see the scheme on page 11) describes the various product groups and, group by group, deals with technology, composition, potential use and storage advice. Where appropriate, a description of typical and special products follows, including those that are not essential dietary items. We are indebted to the Board of Directors of the Hogeschool Nijmegen Akademie Dietetiek. We were allowed to use as the basis for this book a thesis written previously. We also thank our colleagues, especially those from the subject department of Food, and students from the Akademie Dietetiek for remarks and marginal notes, which they made in the aforementioned thesis.

Informace o knize

Plný název Food Handbook
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2011
Počet stran 382
EAN 9789401066846
ISBN 9401066841
Libristo kód 02184761
Nakladatelství Springer
Váha 668
Rozměry 170 x 244 x 21
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet