Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Food Engineering Handbook

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Food Engineering Handbook Lisa Jordan
Libristo kód: 12435004
Nakladatelství CALLISTO REFERENCE, března 2015
This book consists of several important topics which will be of interest to food engineering and rel... Celý popis
? points 368 b
3 684 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 15-20 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Im Westen nichts Neues, 5 Audio-CDs Erich Maria Remarque / Audio CD
common.buy 431
Hep Genc Kalacagim Sabahattin Ali / Brožovaná
common.buy 332
F Is for Firefighting Dori Hillestad Butler / Pevná
common.buy 378
Avança, 3 ESO. Propostes per a la tutoria Jesús Blanquet Gas / Brožovaná
common.buy 675
Immunitaet Internationaler Organisationen Chie Sato / Brožovaná
common.buy 1 143
Temizlikci Paul Cleave / Brožovaná
common.buy 488
Odyssey Julie E. Czerneda / Brožovaná
common.buy 291
El lobo hace huelga CHRISTOPHE PERNAUDET / Brožovaná
common.buy 437
Midwinter Matthew Sturges / Digital
common.buy 314
Computational Commutative Algebra. Vol.1 Martin Kreuzer / Pevná
common.buy 1 257
Biologische Durchgangigkeit von Fliegewassern Stephan Heimerl / Pevná
common.buy 1 753
Die Quelle Der Italienischen Literatur in Weimar Margrit Glaser / Brožovaná
common.buy 1 727
Culture Shock Katrina Sweet / Brožovaná
common.buy 228
Jannah Station Joseph B. Cadotte / Brožovaná
common.buy 327

This book consists of several important topics which will be of interest to food engineering and related professions. Some of the topics discussed within the book include the importance of working in multidisciplinary teams, and the advantages of developing the field of food engineering by assimilating specialists from the industry, academia and government. It also elucidates issues related to the relevance of developing food engineering based upon approved and accepted principles, and the unmatched advantage of working as globally as possible in the understanding and development of food engineering principles.

Informace o knize

Plný název Food Engineering Handbook
Autor Lisa Jordan
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2015
Počet stran 418
EAN 9781632393364
ISBN 1632393360
Libristo kód 12435004
Nakladatelství CALLISTO REFERENCE
Váha 726
Rozměry 152 x 229 x 24
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet