Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Food Engineering Aspects of Baking Sweet Goods

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Food Engineering Aspects of Baking Sweet Goods
Libristo kód: 24282348
Nakladatelství Taylor & Francis Ltd, října 2019
Most baking books do not focus on the simultaneous heat and mass transfer that occurs in the baking... Celý popis
? points 228 b
2 277 včetně DPH
U nakladatele na objednávku Odesíláme za 17-26 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Most baking books do not focus on the simultaneous heat and mass transfer that occurs in the baking process, thereby ignoring a fundamental facet of process and product development. Addressing the engineering and science elements often ignored in current b

Informace o knize

Plný název Food Engineering Aspects of Baking Sweet Goods
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2019
Počet stran 304
EAN 9780367387617
ISBN 0367387611
Libristo kód 24282348
Nakladatelství Taylor & Francis Ltd
Váha 570
Rozměry 156 x 234
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet