Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Food Engineering Aspects of Baking Sweet Goods

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Food Engineering Aspects of Baking Sweet Goods Servet Gulum Sumnu
Libristo kód: 06689421
Nakladatelství Taylor & Francis Inc, března 2008
Explaining baking from an engineering perspective, this volume covers the rheology of cake batter an...
? points 805 b
8 049 včetně DPH
50 % šance Prohledáme celý svět Kdy knihu dostanu?

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Shakespeare Inset Francis Berry / Pevná
common.buy 10 017
Cleaning Validation Manual Erfan Syed Asif / Pevná
common.buy 6 041
Letter to My Mother Edith Bruck / Brožovaná
common.buy 981

Explaining baking from an engineering perspective, this volume covers the rheology of cake batter and cookie dough, cake emulsions, the physical and thermal properties of sweet goods, and heat and mass transfer during baking.

Informace o knize

Plný název Food Engineering Aspects of Baking Sweet Goods
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2008
Počet stran 304
EAN 9781420052749
ISBN 9781420052749
Libristo kód 06689421
Nakladatelství Taylor & Francis Inc
Váha 570
Rozměry 164 x 235 x 20
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet