Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Food Economics William A. Masters
Libristo kód: 44683973
Nakladatelství Springer, Berlin, listopadu 2023
Food Economics breaks down the economics of agricultural production, business decisions, consumer be... Celý popis
? points 114 b
1 137 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 3-5 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Illustrated Cabinetmaking Bill Hylton / Brožovaná
common.buy 514
Formula 1 Technology Steve Rendle / Pevná
common.buy 1 419
Kisnyuszi aludni megy Jörg Mühle / Leporelo
common.buy 154
Farmers and Agriculture in the Roman Economy David B. Hollander / Brožovaná
common.buy 1 473
SWOT analizi Baris ?Ahin / Brožovaná
common.buy 349
Agricultural Economics / Brožovaná
common.buy 746
Food Processing / Brožovaná
common.buy 2 643
Agricultural Economics of the 21st Century Vítor Martinho / Pevná
common.buy 3 037
Dairy Farming and Livestock Production Christian Snider / Pevná
common.buy 3 341
Ikinci Sans Ciltli Morgan Matson / Brožovaná
common.buy 515

Food Economics breaks down the economics of agricultural production, business decisions, consumer behavior, and the government policies that shape our food system. This textbook includes examples to guide change toward environmental sustainability, equitable growth, and improved health.  The book begins with economic principles derived using graphical techniques to explain and predict observed prices, quantities, and other outcomes as the result of individual choices that are influenced by market structure and public policies. The second half of the book explores available data globally and for the US, covering a wide range of questions in agriculture and economic development, food marketing, and consumption.  The text and its accompanying online resources are designed for advanced undergraduate or introductory graduate courses in agriculture, food, and nutrition policy. It covers the standard diagrams taught in principles-level courses, with concrete examples and practical insights regarding food production, consumption, and trade. Online resources include data sources, supporting materials, and course materials, including slides, exercises, exams, and answer keys. 

Informace o knize

Plný název Food Economics
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2024
EAN 9783031538391
Libristo kód 44683973
Nakladatelství Springer, Berlin
Rozměry 155 x 235
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet