Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Food Chemistry Research Developments

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Food Chemistry Research Developments
Libristo kód: 06430317
Nakladatelství Nova Science Publishers Inc, června 2008
Food chemistry is the study of chemical processes and interactions of all biological and non-biologi... Celý popis
? points 575 b
5 751
50 % šance Prohledáme celý svět Kdy knihu dostanu?

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Připravujeme
Natural History of Ladybird Beetles M. E. N. Majerus / Pevná
common.buy 1 465
Closure NEIL A WHITE / Brožovaná
common.buy 391
Enjoy Your Stay Sendpoints / Pevná
common.buy 1 553
Feminist Review The Feminist Review Collective / Brožovaná
common.buy 1 364
LA MUSA QUE ARAÑA TAMAR CAMINO / Pevná
common.buy 520

Food chemistry is the study of chemical processes and interactions of all biological and non-biological components of foods. The biological substances include such items as meat, poultry, lettuce, beer, and milk as examples. This book presents research in this field.

Informace o knize

Plný název Food Chemistry Research Developments
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2008
Počet stran 296
EAN 9781604562620
ISBN 9781604562620
Libristo kód 06430317
Nakladatelství Nova Science Publishers Inc
Váha 714
Rozměry 265 x 185 x 21
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet