Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Food Chemical Risk Analysis

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Food Chemical Risk Analysis David R. Tennant
Libristo kód: 01386767
Nakladatelství Springer, Berlin, listopadu 1996
Food Chemical Risk Analysis provides an introduction to the sciences of food chemistry and risk anal... Celý popis
? points 467 b
4 671 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 13-16 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
ARCHIVE, SOFIA COPPOLA COPPOLA / Brožovaná
common.buy 1 666
TOP
Lightlark Alex Aster / Pevná
common.buy 389
TOP
Nier: Automata World Guide Volume 2 Square Enix / Pevná
common.buy 823
TOP
Aspergirls Rudy Simone / Brožovaná
common.buy 426
TOP
Kingdom of the Wicked Kerri Maniscalco / Brožovaná
common.buy 225
TOP
No Logo Naomi Klein / Brožovaná
common.buy 298
GOOD OMENS TAROT DECK & GUIDEBOOK LEERGHAST LUTHIEN / Brožovaná
common.buy 585
Love Virtually Daniel Glattauer / Brožovaná
common.buy 269
Agatha Christie Laura Thompson / Brožovaná
common.buy 379
Připravujeme
Highly Recommended 2: Student's Book Trish Stott / Brožovaná
common.buy 540
Polish Customs, Traditions and Folklore Sophie Hodorowicz Knab / Pevná
common.buy 511

Food Chemical Risk Analysis provides an introduction to the sciences of food chemistry and risk analysis and demonstrates how the potential hazards associated with food chemicals can be assessed and managed. Food scares are never far from the news and particular attention is therefore focused on the consumer perception of risk and risk communication. Leading international experts provide unique insights in the future of food chemical risk analysis. Chapters on alternatives to animal testing show how emerging methods offer the prospect of a more rational human-based approach to toxicity testing. Discussions about relative risks and protective factors highlight the possibility that risks from food can be over-estimated and approaches to avoid such risks are proposed. The science of risk management is presented as more than just a method for translating science into policy by demonstrating how social, psychological, economic ethical and other factors can, and should be taken into account. The book makes it clear that if risk communication is to be effective, an integrated approach to risk analysis must be adopted.

Informace o knize

Plný název Food Chemical Risk Analysis
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 1997
Počet stran 470
EAN 9780412723100
ISBN 0412723107
Libristo kód 01386767
Nakladatelství Springer, Berlin
Váha 875
Rozměry 156 x 234 x 26
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet