Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Food Biosynthesis

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Food Biosynthesis Alexandru Grumezescu
Libristo kód: 16165433
Nakladatelství Elsevier Books, června 2017
Food Biosynthesis, Volume One in the Handbook of Food Bioengineering series, describes the main aspe... Celý popis
? points 355 b
3 550 včetně DPH
50 % šance Prohledáme celý svět Kdy knihu dostanu?

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Skull of Alum Bheg Kim A. Wagner / Pevná
common.buy 837
Lectures on Numerical Mathematics H. Rutishauser / Pevná
common.buy 2 255
Culture and Power Mark Gibson / Brožovaná
common.buy 1 402
Etrusker Karl O. Müller / Brožovaná
common.buy 1 307
American Billiard Record Phelan / Pevná
common.buy 820
Messenger is Already Dead Jennifer Macbain-Stephens / Brožovaná
common.buy 331
Připravujeme
Henry Pond the Poet Dick King-Smith / Brožovaná
common.buy 208
King's Handbook of Boston Harbor Moses Foster Sweetser / Brožovaná
common.buy 794
Cross-Border Resource Management Rongxing Guo / Brožovaná
common.buy 4 684
Perfectionist David Williamson / Brožovaná
common.buy 448

Food Biosynthesis, Volume One in the Handbook of Food Bioengineering series, describes the main aspects related to the biological production of synthetic ingredients and natural foods, highlighting the impact of bacteria and plants in the biosynthesis of key food components. Biosynthesis methods could help solve issues like food shortages, providing consumers with preferred ‘natural’ food options. This book represents how biologically synthesized ingredients, such as vanilla flavoring, soy, milk and egg substitutes can be utilized as a desired option future foods. It is ideal for scientists and researchers who want to improve their knowledge on the field of food biosynthesis. Presents practical approaches of biosynthesis and the impact of biological origin on the field of food engineeringOffers alternative applications to produce natural foodsIncludes processes and techniques to produce health promoting foodsDiscusses the positive effects of biosynthesis on microbial production to enhance food safetyOffers a variety of perspectives on biosynthesis and its benefits for food ingredient production

Informace o knize

Plný název Food Biosynthesis
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2017
Počet stran 488
EAN 9780128113721
ISBN 0128113723
Libristo kód 16165433
Nakladatelství Elsevier Books
Váha 1012
Rozměry 235 x 193 x 20
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet