Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Food + The City

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Food + The City Karen A. Franck
Libristo kód: 04880213
Nakladatelství John Wiley & Sons Inc, května 2005
Food and the City makes the relationships between food and the city visible by exploring both the wa... Celý popis
? points 119 b
1 189 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Callanetics Callan Pinckney / Brožovaná
common.buy 333
Pheasants, Partridges & Grouse Steve Madge / Pevná
common.buy 2 614
Computer Networking Jeanna N. Matthews / Brožovaná
common.buy 2 827
Megacities Kees Koonings / Pevná
common.buy 3 119
History of Sport in Wales Martin Johnes / Brožovaná
common.buy 133
Wavering Grace Gavin Young / Brožovaná
common.buy 639
Coming Home Nelly Elias / Brožovaná
common.buy 1 056

Food and the City makes the relationships between food and the city visible by exploring both the ways in which buying and eating food have become such a significant part of urban public life, and the ways in which design supports and enhances the place of food in the city. It is timely because the proliferation of urban cafes, restaurants, and markets continues, but is not sufficiently recognized or analyzed. Food related topics are now of great interest in academic and design disciplines but the theme of this issue, food as it relates to the variety and vitality of urban life, has not been addressed. Food and the City, will develop ideas from the popular Food and Architecture (2002). Contents include: Raw, Medium, Well Done: A Typological Reading of Australian Cafes by Jane Lawrence & Rachel Hurst; Blurring Boundaries, Defining Place: The New Hybrid Space of Dining by Gail Satler; The New and the Rare: Gourmet Food in the Japanese Department Store by Masaaki Takahashi; Tasting the Periphery: Bangkok's Agri and Aqua--cultural Fringe by Brian McGrath & Danai Thaitakoo; "Big Sign" Dining in Hong Kong: The City as Dining Room by Jeffrey W. Cody and Mary C. Day; Taste, Sound and Smell: On the Street in Chinatown and Little Italy by Nisha Fernando; What's Eating Manchester? Gastro--culture and Urban Regeneration David Bell & Jon Binnie; Designing the Gastronomic Quarter by Susan Parham

Informace o knize

Plný název Food + The City
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2005
Počet stran 128
EAN 9780470093283
ISBN 0470093285
Libristo kód 04880213
Nakladatelství John Wiley & Sons Inc
Váha 598
Rozměry 216 x 288 x 8
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet