Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Food and Foodways in Italy from 1861 to the Present

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Food and Foodways in Italy from 1861 to the Present Emanuela Scarpellini
Libristo kód: 09387379
Nakladatelství Palgrave Macmillan, listopadu 2015
Eating may be one of the most basic and universal human experiences, but it exhibits a kaleidoscopic... Celý popis
? points 154 b
1 540 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 13-16 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Sea Salt Sweet Heather Baird / Pevná
common.buy 423
Sehnsucht Laura F Kegler / Brožovaná
common.buy 385
Neue Schweizersagen Ernst Ludwig Rochholz / Pevná
common.buy 1 957
Virginia County Records. Volume III William Armstrong Crozier / Brožovaná
common.buy 492

Eating may be one of the most basic and universal human experiences, but it exhibits a kaleidoscopic variety across time and place not only do we not eat the same things, but the related technologies, rituals, and even the timing are in constant flux. In this lively and highly unorthodox history, acclaimed scholar Emanuela Scarpellini paints a fresco of the Italian nation by looking at its storied relationship to food. Combining historical analysis, literary excursions, and a variety of other novel techniques, Scarpellini meticulously details seven Italian meals that actually took place, and in the process offers a dazzling new perspective on the nation's history and culture.

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet