Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Fermentieren leicht gemacht

Jazyk NěmčinaNěmčina
Kniha Pevná
Kniha Fermentieren leicht gemacht Luna Kyung
Libristo kód: 12639504
Nakladatelství Stocker, listopadu 2016
Die Bibel des Fermentierens??- 150 Rezepte?- Milch-, Essigs?ureg?rung, alkoholische G?rung?- Gem?se,... Celý popis
? points 70 b
696 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 3-5 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Persona 3 Volume 1 Atlus / Brožovaná
common.buy 306
Napoleon Hill's Outwitting the Devil Napoleon Hill / Audio CD
common.buy 436
Reise nach Warschau Joachim Christoph Friedrich Schulz / Pevná
common.buy 514
herzogliche Gewalt der Bischoefe von Wirzburg Theodor Henner / Brožovaná
common.buy 587
Take a Closer Look at Bees JoAnn Early Macken / Pevná
common.buy 846
Supply Chain Collaboration Ronald K. Ireland / Pevná
common.buy 1 892
Neustes, gelehrtes Berlin Valentin Heinrich Schmidt / Brožovaná
common.buy 890
Verzähl mer was Dieter Adam / Brožovaná
common.buy 238
Justin Morgan Had a Horse Marguerite Henry / Brožovaná
common.buy 180
Apples to Oregon Deborah Hopkinson / Brožovaná
common.buy 205
Do You Really Want to Visit Mercury? Thomas K. Adamson / Pevná
common.buy 906
Das Dilemma der sozialen Oekologie Jörn Greve / Brožovaná
common.buy 2 407
Rockmusik Brings / Audio CD
common.buy 428

Die Bibel des Fermentierens??- 150 Rezepte?- Milch-, Essigs?ureg?rung, alkoholische G?rung?- Gem?se, Fr?chte, Pilze, Getreide, H?lsenfr?chte, Milchprodukte und Getr?nke??Seit Tausenden von Jahren werden Lebensmittel und Getr?nke vergoren, um sie l?nger haltbar und bek?mmlicher zu machen und um neue Geschmacksrichtungen zu entdecken. Dieses Buch widmet sich allen Arten der Verg?rung mit verschiedenen Mikroorganismen und Starterkulturen und beschreibt ausf?hrlich die Prozesse beim Fermentieren.?150 Rezepte aus aller Welt f?hren in die Vielfalt von vergorenen Produkten ein. Von Sauerkraut und sauren R?ben geht die Reise ?ber eingelegte Pilze auf polnische Art und russische Essiggurken bis hin zu t?rkischen Pickles, philippinischen Eiern und koreanischem Kimchi. Die Palette gesundheitsf?rdernder Rezepte beinhaltet auch Sauerteigbrot, Feigenchutney, selbst gemachtes Tomatenketchup und Sojasauce, Joghurt und Frischk?se, aber auch Getr?nke wie Kombucha, Kwass und Kokos-Limetten-Kefir.

Informace o knize

Plný název Fermentieren leicht gemacht
Jazyk Němčina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2016
Počet stran 360
EAN 9783702016098
ISBN 3702016090
Libristo kód 12639504
Nakladatelství Stocker
Váha 1420
Rozměry 199 x 28 x 268
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet