Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Feeding and the Texture of Food

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Feeding and the Texture of Food J. F. V. VincentP. J. Lillford
Libristo kód: 02020020
Nakladatelství Cambridge University Press, února 2008
A large part of the effort of the food industry is spent in attempting to understand the limitations... Celý popis
? points 131 b
1 311 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 9-12 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Inferno August Strindberg / Brožovaná
common.buy 767
How to Do Everything Adobe Acrobat X Doug Sahlin / Brožovaná
common.buy 606
Pediatric ENT John M. Graham / Brožovaná
common.buy 4 753
Early Algebraization Jinfa Cai / Brožovaná
common.buy 3 037
Economics in Commercial Fisheries K. P. Biswas / Pevná
common.buy 2 440
Imagine Love Katherine Stone / Brožovaná
common.buy 523
Deutsch an Stationen, Klasse 5 Verena Euler / List
common.buy 724
Mexico: A Country Profile Federal Research Division / Brožovaná
common.buy 552
Doktor Pascal Emile Zola / Brožovaná
common.buy 948
Elementary Excitations in Solids A. A. Maradudin / Brožovaná
common.buy 1 540
Molecularly Imprinted Sensors Songjun Li / Pevná
common.buy 4 429
Emmas kleines Wunder Daniela Lempertz / Pevná
common.buy 445

A large part of the effort of the food industry is spent in attempting to understand the limitations of the type of food that animals can eat. An understanding of the factors that influence feeding behaviour can then be used to produce foodstuffs that are more attractive to the animal in question, whether it be man, cattle, dogs or cats. This book examines both the texture of food and the adaptations of various animals (including fish, mammals, primates and man) to the type of food they commonly eat. Zoologists, material scientists and food scientists have got together to present an integrated overview of feeding by vertebrates. The mechanical properties of various foods are considered in conjunction with the mechanics of eating them and more subjective behavioural parameters such as acceptability and palatability. The book consequently will be of interest to food scientists, zoologists and animal behaviouralists.

Informace o knize

Plný název Feeding and the Texture of Food
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2008
Počet stran 264
EAN 9780521050333
ISBN 0521050332
Libristo kód 02020020
Nakladatelství Cambridge University Press
Váha 406
Rozměry 153 x 228 x 22
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet