Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Factores que influyen los acidos grasos en la leche de oveja Churra

Jazyk ŠpanělštinaŠpanělština
Kniha Brožovaná
Kniha Factores que influyen los acidos grasos en la leche de oveja Churra Antunes Barbosa Eliana Pamela
Libristo kód: 09030313
Nakladatelství Editorial Academica Espanola, září 2014
Los ácidos grasos tienen una importancia de destaque en los productos de origen animal, nomadamente,... Celý popis
? points 195 b
1 946 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 15-20 dnů

30 dní na vrácení zboží

Los ácidos grasos tienen una importancia de destaque en los productos de origen animal, nomadamente, en la leche de oveja. Consumidos en proporciones significativas, los quesos laborados con leche de oveja, carecen de una proporción de interés en ácidos grasos polinsaturados. Es el caso del ácido linoleico conjugado (CLA) y los ácidos ómega 3 e ómega 6. Dichos ácidos nos presentan com una gama vasta de propiedades benéficas para la salud humana, como es la prevención de enfermedades cardiovasculares.

Informace o knize

Plný název Factores que influyen los acidos grasos en la leche de oveja Churra
Jazyk Španělština
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2014
Počet stran 228
EAN 9783659016493
ISBN 3659016497
Libristo kód 09030313
Váha 340
Rozměry 152 x 229 x 13
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet