Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Essentials of Food Chemistry

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Essentials of Food Chemistry Jianquan Kan
Libristo kód: 39206199
Nakladatelství Springer Verlag, Singapore, května 2022
This book presents fundamental and practical information on food chemistry. Using 2-D barcodes, it i... Celý popis
? points 181 b
1 812 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 13-16 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Slewfoot Brom / Pevná
common.buy 586
TOP
Magickal Protection Damon Brand / Brožovaná
common.buy 353
TOP
Food of Sichuan DUNLOP FUCHSIA / Pevná
common.buy 767
Kay's Anatomy Henry Paker / Brožovaná
common.buy 239
OK Tarot: The Simple Deck for Everyone Adam J. Kurtz / Karty
common.buy 445
Best Thing / Brožovaná
common.buy 269
Alone Against Fear: A Survival Horror Solo Game Andrea Sfiligoi / Brožovaná
common.buy 377
Dear Enemy / Brožovaná
common.buy 274
Field Guide to the Birds of Thailand Craig Robson / Brožovaná
common.buy 1 106
Brief History of Pharmacy Bob Zebroski / Brožovaná
common.buy 1 815
Pro .NET Performance Goldshtein / Brožovaná
common.buy 2 118
Introductory Food Chemistry John W. Brady / Pevná
common.buy 3 059
Pharmaceutical Analysis David G. Watson / Brožovaná
common.buy 1 388

This book presents fundamental and practical information on food chemistry. Using 2-D barcodes, it illustrates the specific reactions and potential transformation mechanisms of food constituents during various manufacturing and storage processes, and each chapter features teaching activities, such as questions and answers, and discussions. Further, it describes various local practices and improvements in Asia. Divided into 12 chapters covering individual nutrients and components, including water, proteins, carbohydrates, lipids, vitamins, minerals, enzymes, pigments, flavoring substances, additives, and harmful constituents, it addresses their food chemistry, as well as their transformations during manufacturing processes, and typical or advanced treatments to improve food quality and safety.

Informace o knize

Plný název Essentials of Food Chemistry
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2022
Počet stran 564
EAN 9789811606120
Libristo kód 39206199
Nakladatelství Springer Verlag, Singapore
Váha 878
Rozměry 155 x 235 x 32
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet